Coolllzz!!

Sunday, 25 August 2013

Rezeki Allah Tetap Ada

Alhamdulillah syukur yang tidak terhingga pada Yang Maha Kuasa atas segala rezeki dan kurniaanNya. Tahun 2013 merupakan tahun yang paling 'ong' bak kater orang ciner bagi kami sekeluarga. Semoga ianya berterusan bagi tahun2 yang mendatang.
 
Tahun nie rezeki kami dapat beli umah pertama, walaupun projek tue dijangka siap tahun 2015. Sabar je la. Tahun nie jugak aku dah diserapkan ke jawatan tetap, setelah beberapa tahun berkhidmat dengan MARA dan last but not least aku dah disahkan pregnant again. Yessss i'm pregnant 2 bulan lebih. Rezeki Allah tak siapa dapat menduga.
 
Biler pk2 balik, ader lagi impian aku masih belum tercapai. Tahun nie aku masih lagi belum berjaya bawak parents aku ke Mekah disebabkan masaalah kesihatan ayah. Tapi takper, impian yang satu aku akan pastikan tercapai jugak. Moga Allah permudahkan segalanya.
 
So minggu nie dah mula terasa morning sickness, hopefully taklah teruk memandangkan masa first pregnant dulu aku alahan seminggu jer. Ari2 dok berangan nak anak girl, hiiiiii seronoknya kalo kali nie aku dapat girl.... (terus berangan and berangan)...

1 comment:

  1. Alhamdulillah.. rezeki kan.. jaga kesihatan yer :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...