Coolllzz!!

Thursday, 31 March 2011

ADA APA DENGAN "APRIL FOOL?????"

Dulu maser kat kampus, tiber jer 1 April, dah macam2 rancangan jahat nak kenakan orang... Saper yang terkena memang akan ingat sampai sudah.... kitorang dulu celebrate "April Fool" dengan simbahan air.... Memang dasyat la kalau terkena, apa taknyer air milo basi, air basuh pinggan mangkuk dan air longkang dicampurkan sebati sebelum simbah kat sape2 yang malang.... Lagi dasyat la kalau ader yang celebrate birthday pada tarikh tue.... Pakaian yang terkena air "najis" nie, memang seminggu pun tak hilang bau...

Tapi biler dah meningkat dewasa, benda2 tue sumer kenangan... Takkan dah tua2 nak celebrate lagi. Nanti orang kata mengalahkan budak2 tak cukup umur plak.......

1 comment:

  1. Greetings! Very helpful advice in this particular post!
    It is the little changes that will make the greatest changes.

    Many thanks for sharing!

    Here is my blog post - Christian Louboutin Daf Booty 160mm Ankle Boots Black

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...