Coolllzz!!

Monday, 15 July 2013

Hepi Belated Birthday, Boy

Dah lamer sesangat tak hapdate blog, teramat la tak sempatnyer. Sepatutnyer ari tue lagi aku post tang birthday Raid.

Anyway 12 Julai 2013 minggu lepas maka genapla umur anak terunaku 2 tahun. Memang pada awalnyer kitorang plan nak celebrate buat makan2, tetapi memandangkan bulan Ramadhan dan kebetulan birthdaynya plak jatuh hari Jumaat, so kami decide beli kek then hembus jer kat umah. Jadik la daripada tak der.
 
So Raid, Happy Birthday and may Allah bless u. Moga jadi anak yang membahagiakan dan membanggakan hati papa mama. Love u more and more.....


Ini je la kek yang aku sempat rembat, Black Forest Cake


Budak yang teruja tengok lilin
 
Muka terkezut

X menyempat betul, suker sangat coklat sampai terpejam mater menikmati
 
Ngan papa. Mama tukang ambik gambo jer la
 
Habis satu slice besar dia makan sorang
 
Kalo makan memang tak pandang kiri kanan dah
 

1 comment:

  1. Bsaqnya sudu raid...haha...smgat dy mkn..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...