Coolllzz!!

Wednesday, 17 June 2015

Progress Rumah : Part 5

Yehuuuu, sekarang ni blog bukan setakat bersawang, tp siap bersarang, berkeladak n sewaktu dengannya. Memang la tersangat xsempat nk jenguk blog dh sekarang.... hanya mampu update yg perlu je. Ape2 pon sebelum aku melalut, esok dah start pose. So selamat berpuasa untuk semua kaum muslimin. Moga Ramadhan kali ini membawa seribu erti pada kite semua.

So, minggu lepas sempat la luangkan sikit mase melawat tapak rumah. Tgh En. Suami terjengah2 tu, ditakdirkan berjumpa bakal jiran setaman. Alhamdulillah, peramah pasangan ni. En. Suami je layan borak sebab aku terpaksa jaga anak dlm kete. So dari situ, kami dpt tau kontraktor asal utk projek rumah ni dh cabut. Sekarang ni kontraktor baru yg dilantik utk teruskan kerja2 pembinaan. Patut la aku memang terasa progress memang lambat, lari dari jadual. Hopefully lepas ni xjadi la bnda2 yg melambatkan lg progress pembinaan. Risau weh. Kat bawah ni aku update sikit gambar




5 comments:

  1. Berjiran la kita, saya end lot yang seberang tu.. sblah taman mainan.. :D

    ReplyDelete
  2. Tq 4 update psl umah ni. Harap pasni x der apa aral lg.

    ReplyDelete
  3. rumah sy no 19. ��
    btw sy xtau pn pasal kontraktor da b'tukar.
    sy pn da lama x p jenguk tapak.
    erm lmbt lg ke ble duduk?

    ReplyDelete
  4. salam siapa kontraktor sekarang yek

    ReplyDelete
  5. Sy pn x tau yg contractor da tukar...slalu gak tgk blog hunny utk update pasal rumah...thnxss

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...