Coolllzz!!

Wednesday, 13 January 2016

Gambar Terdelete, Anak Oh Anak

Wallaweyyy boleh jadi sawan aku cenggini. Semua gambar dalam fon habis terdelete gara2 Raid. Oh my Allah, aku xtau mane lagi nak korek gambar2 tu semua sbb lgsg x backup. Gambar2 tu plak aku simpan dalam fon not in memory card. Habis la semua gambar kenangan ank2 dr dorg lahir sampai sekarang.

Ingat semalam baru jer nak hupdate tang progress rumah. Tapi apakan daya. Nasib la ade sikit2 gambar yang aku upload kat blog ni, boleh la nengok2. Nak mengamuk pon xgune. Takkan nak pukul si Raid tu, benda dah nak jadi.

Anyway sempena tahun 2016 ni rasenyer azam aku satu jer la. Untuk tahun ni dan tahun2 mendatang, aku nak banyakkan lagi masa untuk masak kat rumah dan kurang2kan bermewah2 dengan makanan. Alhamdulillah lately pon aku memang kerap bawak bekal ke ofis. Bukannye kedekut sangat tapi berjimat. Ekonomi sekarang tak menentu, banyak2kan saving n investment.

Hopefully azam ni kekal la, xnak la biler dah muncul kemalasan tu aku asyik tunjuk2 jari lauk2 kat kedai hahaha.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...