Coolllzz!!

Tuesday, 25 September 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin



Hahaha, kali nie nak join segmen Nabila nie. Korang kalo nak join samer klik banner atas tue.

Follower aku pon tak banyak, hanya 125 orang jer....

Tag:


26 comments:

  1. Salam perkenalan! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dr segmen yg sama...

    ReplyDelete
  3. singgoh follow sini deh..ore tanoh meroh tu..srupo la kito..ore tanoh meroh gok. hehehe

    ReplyDelete
  4. Dah blogwalking,dah blogswimming,dah blogjumping..skrang nak tangkap owner nya pulak,nak minta follow back..
    *salam kenal ek.Done follow awak juga :D

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  5. hai..dah follow sini. dtg terjah dari segmen yg same :))

    ReplyDelete
  6. nina pon join jgak..:)

    http://faulinanina.blogspot.com/2012/09/list-segmen-tangkap-follower-sebanyak.html#comment-form

    ReplyDelete
  7. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  8. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  9. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :)

    http://aidablurr96.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. singgah sini sambil follow

    Jum follow saya jugak

    Terjah sini

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow...:)

    ReplyDelete
  12. So nice, Visit my page at http://www.shahelicddrb.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. follow cni and komen.. hit me back.. dr grup 8

    ReplyDelete
  14. follow awak dari segmen nabila medan =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  15. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

    ReplyDelete
  16. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  17. done follow awak.. jgn lupa singgah dan follow blog na balik.. :D dari segmen yg same.. :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  18. singgah terjah... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  19. hi..sy dari segmen sama..follow n singgah sini.

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  20. salam, saya follow blog ni dari segmen yang sama.. jom terjah blog saya yang tak seberapa ni dan follow sy kembali ok??


    http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  21. mari tangkap follower sama-sama..

    http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  22. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama !
    salam perkenalan =))

    like fanpage FL Bloghouse untuk update terkini atau follow twiterr. tq ! ^^,

    ReplyDelete
  23. hye, terjah sini, dari segmen yang sama..jom terjah blog sy juga.. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum,

    Maaf sangat2 sebab lambat buat blogwalking... Harap kamu sudi singgah ke blog saya.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...