Coolllzz!!

Wednesday, 31 October 2012

Selebriti Hollywood yang Mempunyai Keluarga Besar

Aku ingatkan biler bergelar artis, tambah2 dah jadik terkenal mesti tak nak anak ramai2. Yer la biler dah keluarga besar, nak spend masa bukan senang. Tapi tak sangka lak aku ada gak artis Hollywood yang sukakan ramai anak. Jom terjah.....


Anak-anak penting untuk Heidi Klum dan Seal. Ia bermula  apabila dia melahirkan Leni, kini 8 tahun. Tidak lama selepas kelahiran gadis kecil 2004, mereka menambah lagi bilangan ahli keluarga iaitu, Henry, hampir 7, Johan, 5, dan Lou, 2. Walaupun pasangan itu mengejutkan dunia apabila mereka berpisah pada Januari 2012 selepas hampir tujuh tahun perkahwinan, mereka begitu dedicated membesarkan anak-anak mereka walaupun berasingan.
Mark Wahlberg merupakan anak bongsu daripada sembilan adik beradik yang membesar di Boston, menginginkan sembilan anak-anak sendiri. Isterinya, bekas model Rhea Durham begitu bangga dengan empat cahaya mata mereka Ella, 9, Michael, 6, Brendan, hampir 4, dan Grace, 2.
Ingat lagi tak band adik beradik yang famous dengan lagu MMMBop? Sukar untuk percaya, tetapi Taylor Hanson - salah seorang daripada band Hanson - tidak lama lagi bakal menerima cahaya mata ke 5. Taylor 29 dan Natalie isterinya, 28, yang berkahwin pada umur 19 dan 18 adalah parents kepada 9 tahun Jordan, 7 tahun Penelope, 6 tahun River, dan Viggo 3 tahun. Mereka  mengumumkan awal tahun ini bakal menerima bayi ke 5.

Bercakap tentang kehidupan sebenar sebelum Kris Jenner berkahwin Bruce Jenner pada tahun 1991, dia sudah mempunyai empat orang anak dengan peguam Robert Kardashian (Kourtney, 33, Kim, 31, Khloe, 28, dan Rob, 25) dan dia mempunyai empat daripada dua perkahwinan sebelumnya (Burt, 34, dan Casey, 32; Brandon, 31, dan Brody, 29). Seolah-olah masih belum mencukupi, pasangan itu kemudiannya mempunyai dua lagi mereka sendiri, anak-anak perempuan, Kendall, 16, dan Kylie, 15. Ya, itu bermakna mereka mempunyai 10 anak. Kardashian-Jenner, yang semua bintang di rancangan realiti keluarga, "Keeping Up With the Kardashians" melantik ibu sebagai pengurus mereka. Apa yang mengejutkan program itu memperolehi $ 65.000.000 pada tahun 2010 sahaja. Kris memberitahu The Hollywood Reporter. "Saya sepatutnya mempunyai lebih ramai anak"
Selepas berkahwin pada tahun 1993, Eddie Murphy dan isterinya Nicole Mitchell tidak membazirkan masa mengembangkan keluarga mereka. Mereka telah mempunyai anak perempuan Bria, kini 21, dan Myles, kini 20, dan pasangan itu tidak lama lagi mengalu-alukan tiga lagi anak - Shayne pada tahun 1994, Zola pada tahun 1999, dan Bella pada tahun 2002. Menariknya, tahun 80-an adalah masa yang sibuk untuk Murphy secara peribadi dan profesional kerana beliau telah menjadi bapa kepada dua anak lelaki lain dengan dua wanita lain - bernama Eric, dilahirkan hanya beberapa bulan sebelum Bria, dan satu lagi Kristian dilahirkan daripada seorang wanita yang berbeza pada tahun berikutnya. Mitchell dan Murphy berpisah pada tahun 2005 dan menjelang tahun 2007 Murphy sudah menjadi bapa kepada anak ke 8 beliau, seorang anak perempuan bernama Angel dengan anggota Spice Girls, Melanie "Mel B" Brown.

Walaupun berkahwin dengan Jennifer Aniston, Brad Pitt secara terbuka bercakap mengenai impiannya menjadi seorang bapa, pada awal tahun 2005 ia menjadi realiti. Brad & Angie kini  mempunyai enam anak. Angie sebelum ini mempunyai anak angkat, Maddox, 11 tahun. Tidak lama selepas itu pada bulan Julai 2005, Angie mengambil seorang lagi anak angkat Zahara, kini 7 tahun. Kurang daripada setahun kemudian, Angie dan Pitt menyambut anak pertama mereka Silo, kini 6. Pasangan itu mengambil seorang lagi anak angkat tiga tahun kemudian Pax, kini 8, pada Mac 2007, dan kemudian pada bulan Julai 2008, mereka mengalu-alukan dua lagi anak kembar Knox dan Vivienne. Angie dan Pitt berharap mereka dianugerahkan lagi dengan anak yang ramai pada masa akan datang.
2 comments:

  1. font entri xbrape clear nk bc
    dpt bc ckit2..
    okla tu ank ramai slagi bkmampuan y not

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...