Coolllzz!!

Wednesday, 29 June 2011

Contest Saya Suka Berimaginasi

JOM ........ ibu-ibu, bapak-bapak join contest nie........




KLIK BANNER KALAU NAK JOIN....
Jika aku ditugaskan untuk menyelamatkan dunia, aku ingin kuasa yang boleh bacer fikiran orang. Bukan aper, kalau aku boleh bacer fikiran dia, boleh la manipulate otak2 orang jahat tue supaya berubah jadi baik..........


nak tag:

nur izzati
mass's touch

Syarat nak join, sonang jerk.....

1. Mesti follow blog fiQ'Ra ni ( senang if ada apa2 news pasal contest ), tajuk entry: " Contest Saya Suka Berimaginasi "

2. Letakkan banner yang dekat atas tu pada entry awak dan linkkan sekali, tak perlu letak banner di sidebar :)

3. Tag lah sahabat2 awak.. sorang ke, 2 orang ke
4. Postkan link entry awak dekat bahagian komen entry saya ni yea.. t saya leh tgok ^^

5. listkan sekali email awak yea :)

6. last sekali, klik lah iklan nuffnang eh, tak paksa :) 


Pemarkahan akan dikira dari segi =
~CERITA YANG MENARIK & LEBIH BANYAK BERIMAGINASI~

fiQ'Ra tak gunakan random sebab tak adil.. penat2 sahabat tu buat entry smart2, tapi tak menang.. so, fiQ'Ra ambil keputusan entry yang menarik hati ^^






2 comments:

  1. yesss... ni yg fiqra nak..ringkas dn penuh isi..hehe, tq join n gud luck ;)

    ReplyDelete
  2. saye folow..jom ikut saye pule:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...