Coolllzz!!

Thursday, 21 June 2012

Giveaway Aku Suka Saya Benci by Dieya

dah berkurun tak join mana2 segmen, so ingat nak join la segmen ni. Join jangan tak join


Nak join klik banner kat atas
Aku Suka:
- Baca novel sambil bergolek atas katil
- Mengadap pokok bunga sampai berejam
- Tengok ikan dalam akuarium
- Melantak sampai perot pon surrender
- Sorok barang En. Suami pastu buat muker tak bersalah

Saya Benci:
- Tengok muka2 bodoh dalam train buat tak tau biler ader akak yang pregnant berdiri
- Biler ader yang merokok depan aku walaupon aku terang2 buat muker menyampah
- Biler tetiber sakit kepala sedangkan bertimbun kerja kat atas meja
- Orang yang sedap2 jer bagi arahan mengarut sedangkan habuk pon tarak
- Manusia hipokrit

EXPIRED 11.59am 24 June 2012

7 comments:

  1. gud luck! era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

    ReplyDelete
  2. meh join jgak

    http://nurizzati0920.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html

    http://nurizzati0920.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  3. dari semgen sama :) http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/giveaway-aku-suka-saya-benci-by-dieya.htm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...