Coolllzz!!

Thursday, 2 February 2012

Mc D - Dinner Box

Semalam kemalasan aku nak masak sampai ke tahap maksimum, lagipun nak berkemas balik kampung. Kitorang telan jer mana yang ader. Senang citer, fast food la hahaha. Dekat ngan umah, tak payah masak dan sedap dimakan. Tapi tak boleh selalu sangat, nanti badan gedempol susah plak...

Memang berbaloi. Kat dalam tue ada 2 Prosperity burger, 2 Sundae (Choc N Strawberry), 2 Mc Chicken burger, 6 ketul nugget ayam, 3 pack French Fries dan 4 Mc Frizz

Kami berdua jer, tapi makan macam 4 orang. Aku ngan dia memang kaki makan. Sekali sebat jer dah habis hahahaha!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...