Coolllzz!!

Sunday, 26 February 2012

"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD"

Aku nak join segmen nie plak....



Nak join klik SINI .....

Nak tag :

Izzati
Mass's Touch


Just follow syarat kat bawah  nie....

1. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".
2. Letakkan banner di atas dan linkkan terus ke entry ni.
3. Buat entry simple ja.. Tak payah susah-susah.
4. Tag beberapa orang rakan.
5. Tinggalkan komen di entry ini.

Tarikh Tutup : 3/3/2012 pukul 11.59pm.

11 comments:

  1. Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

    Btw, dah follow sini ^______^

    ReplyDelete
  2. hai (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  3. Hye,datang dr segmen yg sama... da follow kamu.. jom dtg blog syer.. http://borakborakzero.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html#comment-form

    ReplyDelete
  4. saya datang dari segmen yg sama,group 4,no32....follow me too~~

    http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  5. hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

    http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  6. Datang jalan-jalan kat sini dan follow blog kamu..
    dari segmen yang sama. (group 4, no 44)
    ^_^
    salam perkenalan..

    link: http://belogcikfuzzy.blogspot.com/2012/02/segmen-segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  7. singgh sini n follow...

    kalau sudi moh la ke blog saya ye?? thanks..

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini n follow~ dr segmen yg sme, tp grup no 1 pnye. boleh kan? nyeh3

    ReplyDelete
  9. singgah sini n follow.group 4 no6..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...